ne tribaš ti meni ništa pisati.
trebam, jer vidim da ne znas kako se zivi vani.
uglavnom, decki su ti otisli gore nakon sto su sve papire slozili (to se ide na 12mj.) i preporodili se, minimalna satnica im je dovoljna da pokriju troskove od jedne kuce, auta i potrepstina, kazu da bolju zemlju nisu vidjeli, da su ljudi vrlo srdacni i da su ih bez problema prihvatiti kao svoje. Dosli su tamo, mjesec dana su se zejebavali i nasli posao (jedan radi kao autostaklar a drugi prodaje robu u nekom centru ako se ne varam) i sljakaju bez grca da ce im netko uzeti njihovu lovu ili sl. Koliko zaraduju, ne znam, ali znam da su decki u 2 mjeseca zaradili i za auto, nije nesto, ali sasvim solidan auto:
3.3 v6 170ks, platili ga oko 1500 $ sto je dabe gore, ubiti je sve skoro dabe:
najveca koja postoji, 25kn
benzin:
cola:
novi auto 42000$ 426ks
od 20-60t$
Ovo je sluzbeni auto i potrosnja 4.0 v6
ovdje negdje zive:
I tako to, uglavnom, prva prilika i odo gore, jebe mi se za vladu, drzavu koja je za ku*ac i sl.
U gradu nema (!) nasilja, mislim da je to grad sa najmanje ubojstava ili tako nesto, ma milina.. Kazem, sa prosjecnom placom dvoje ljudi ima kucu od 200-300m2, auto ili dva, mogu si priustiti luksuzne odmore za godisnji, i jos im ostane love koju salju u hr roditeljima..
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/evo-zasto-se-u-kanadi-zivi-bolje-nego-u-hrvatskoj.html
citati:
'Trebalo mi je neko vrijeme da se priviknem na šefa koji kaže 'hvala' i 'dobro obavljen posao' nakon svakog posla te što mi se zahvaljuju zbog ostanka nakon radnog vremena, što smatram svojom dužnošću za koju sam dodatno plaćena', ispričala je Lana
Da bi se u Kanadi živjelo pristojno ne treba raditi danonoćno. 'Pod pristojnim smatram 40-ak radnih sati tjedno, barem dva godišnja odmora na nekoj karipskoj destinaciji, mogućnost školovanja djece, plaćanje njihovih treninga hokeja, posjedovanje tri automobila po obitelji i kuće od 300-injak kvadrata.
Èesto kažem da mi se razina stresa smanjila za 80 posto otkad sam se preselila ovdje', otkrila je Lana.
i tako dalje i tako daje, tako da nabim drzavu, lazno domoljublje, domovinu na onu stvar, ja idem tamo gdje je bolje, a ne ostajem tamo gdje je zivotarenje zivot.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/pogodite-koja-je-najuglednija-zemlja-na-svijetu.html