I. CFHr susret, izlet u Vrbovsko (14. svibnja 2011.)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Re: CFHr izlet u Vrbovsko (14. svibnja 2011.)

Deda,kaj je Ami spreman za cestu :confused::wtf:
ak je, zemi si kabanicu il ambrelu i put pod noge :D:D

skafetin

New member

A moze kupit i zlatne ribice pa kad mu se napravi bazen uzgajat po potrebiROFL

deda

New member

Ajmo ljudi toćno spisak ko dolazi i tko misli ić u motel,a tko kampirat,tako da se može sve rezervirat ,da nebi bilo zbunjole kada dođemo tamo.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

A dedu ne racunas?? :confused:
A i Sale nam se nije izjasnia jos..:wtf:

deda

New member

Da kaj sad,ono prije sam najavio nas 18,ispali budemo neozbiljni.
Danas sam tražio dozvolu za roštiljanje i kampiranje jer tam nema kampa,tak da ćekam odgovor od HR šuma,nebi htio da nas netko tjera od nekud.Ja bi da kampamo i roštiljamo negdje uz rijeku,ali onda bumo morali sve nositi na plećima,ak nećete onda budem tražil da nas puste na livadu kod streljane,tamo ima i nadstrešnica i može se skroz autom,sada odlućite pa da se znam s njima dogovoriti jer ovo drugo je od lovačkog društva pa moram njih pitati.
Kotlić nam budu dali tamo,tak ak nekaj planirate u tom smislu trebamo si uzeti samo drva i ostali pribor. Ja mogu uzeti drva imam ih doma ,jednu tendu,čakije i pribor za klopu, kruh,a ako budemo kuhali kakav gulaš,sav ostali materijal s receptom,a meso bu valjda nabavil C5.
Ajmo "akcija",da se sve dogovorimo koliko i kaj sve ko bude uzel,napravil,nema se kaj čekati proizvodnja trpi.
E da, da napomenem ,ulaz u kanjon Kamačnik se naplaćuje,15 kn po osobi,jebi ga nema više niš nigdje zabadav.

c5 dr

Member

Da kaj sad,ono prije sam najavio nas 18,ispali budemo neozbiljni.
Danas sam tražio dozvolu za roštiljanje i kampiranje jer tam nema kampa,tak da ćekam odgovor od HR šuma,nebi htio da nas netko tjera od nekud.Ja bi da kampamo i roštiljamo negdje uz rijeku,ali onda bumo morali sve nositi na plećima,ak nećete onda budem tražil da nas puste na livadu kod streljane,tamo ima i nadstrešnica i može se skroz autom,sada odlućite pa da se znam s njima dogovoriti jer ovo drugo je od lovačkog društva pa moram njih pitati.
Kotlić nam budu dali tamo,tak ak nekaj planirate u tom smislu trebamo si uzeti samo drva i ostali pribor. Ja mogu uzeti drva imam ih doma ,jednu tendu,čakije i pribor za klopu, kruh,a ako budemo kuhali kakav gulaš,sav ostali materijal s receptom,a meso bu valjda nabavil C5.
Ajmo "akcija",da se sve dogovorimo koliko i kaj sve ko bude uzel,napravil,nema se kaj čekati proizvodnja trpi.
E da, da napomenem ,ulaz u kanjon Kamačnik se naplaćuje,15 kn po osobi,jebi ga nema više niš nigdje zabadav.
ja cu rjesiti meso kako sam i rekao,rekli smo da ce biti roštilj jel?

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Deda,bilo bi ljepo rostiljat pokraj rijeke,dapace izvrsno,al mozda je bolja solucija na toj livadi di ima i nadstresnica..u slucaju da bubne kisa,di cemo onda?
To je moje mislenje,al nek i drugi vele koju pametnu :whistling:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Dakle sigurni:
1. Deda+1
2. Mirda+1
3. Skafetin+1
4. Darja+1
5. 1587vts+1

Cekamo dalje..:whistling:

ExOduS442xb

Racing

Takodjer siguran, samo koliko košta taj motel? Najvjerojatnije da cu kampirat u svom autu. Uostalom, treba malo dozivit prirodu, ionako mi je dosta kreveta :D

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Super,znaci i ti si siguran? Dolazis sam ili :confused:
Cijena nocenja u motelu ti je 119 kn po osobi,a s doruckom 139 kuna..to uopce ni strasno ;)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh