Hauba oksidirala

Damaj

Active member
Nećeš riješiti problem bojanjem haube, to su kod mene probali pa nije uspjelo. Na kraju su promijenili haubu i onda je bilo o.k. Mislim da u ovom slučaju jamstveni rok od tri godine za lak i boju ne vrijedi jer hauba ispod boje korodira, a jamstvo na koroziju je 12 god.

markan1000

Well-known member
ne odustajati, nego naći servis koji će ti to zamijeniti. a ako ne nađeš, pisati citroenu u francuskoj. pa svima su to mijenjali bez problema!

ovidu001

New member
Evo što su rekli iz Citroena Hrvatska još u 9. mjesecu prošle godine kad je auto imao 3 god i 1 mjesec: (kao što sam rekao odustao sam od daljnjih reklamacija ali su me napisi na forumu ponukali da se javim - pa ako netko zna tko bi to popravio pod garanciju za hrđu neka javi)

Zahvaljujemo na ponovnom javljanju.
Temeljem naše korespondencije i vašeg reklamacijskog zahtjeva, zatražili smo od servisera dodatne informacije temeljem vaših navoda u posljednjem mailu.

Serviser nam je dostavio dokumentaciju (radni nalog) iz kojeg je vidljivo da navedeni nedostatk nije prijavljen u jamstvenom roku.

Ostajemo pri našoj prvoj ponudi za sudjelovanje u trošku i to:

> 40% proizvođač
> 10% servis
> 50% stranka, vi u ovom slučaju

Ponudu smatramo korektnom i u slučaju prihvaćanja serviser će postupiti kao navedeno.

S poštovanjem,

Odjel za kupce
Citroen Hrvatska doo

Damaj

Active member
Muljaju, to je korozija materijala od kojeg je hauba izrađena a ne oštećenje laka i boje na što oni aludiraju.

ovidu001

New member
ima li netko kontakt centrale Citroena u Francuskoj - ne mogu naći na webu ili servis u Hr (od Pule do Zagreba ) koji bi to odradio kroz reklamaciju na koroziju ?

ZlatkoC4

Well-known member
Google i traži putem engleskog ne Hrvatskog pisma i naći češ.
Ako si imao neka oštećenja na haubi izvana neće ti niti Francuzi priznati novu haubu. ako je sve izvana ok. ti moraju priznati novu haubu

Na vrh