drogadrogic
Member
U zadnjih 500injak km mi se pocela pojavljivati greska motora. Dijagnostijka kaze P2448. Greska se pojavi pri jacem pritisku na papucicu gasa. Tada motor udje u nekakav cudni safe mod kao da smanji snagu tako da preko 2500 okretaja uopce nema snage. Na niskim okretajima vuce taki da se kod normalne voznje greska cesto ni ne pojavi.
Ono sto me sada brine je da ne pokrece regeneraciju dpfa. Dijagnostika baca da je prosjek pokretanja regeneracije svakih 750km, a trenutno je proslo 950 km od zadnje regeneracije. Kada sa autom izadjem na otvorenu cestu i steknu se uvjeti da upali regeneraciju onda u pravilu na ekranu dobijem Dpf filter clogging warning. Dali ova p2448 greska moze utjecati na nepokretanje regeneracije?
Ono sto me sada brine je da ne pokrece regeneraciju dpfa. Dijagnostika baca da je prosjek pokretanja regeneracije svakih 750km, a trenutno je proslo 950 km od zadnje regeneracije. Kada sa autom izadjem na otvorenu cestu i steknu se uvjeti da upali regeneraciju onda u pravilu na ekranu dobijem Dpf filter clogging warning. Dali ova p2448 greska moze utjecati na nepokretanje regeneracije?
Prilozi
-
270 KB Pregleda: 0
-
235,3 KB Pregleda: 0
-
180 KB Pregleda: 0
-
256,9 KB Pregleda: 0