Eloys kupiš i ovlaštenom , košta 60 eur i odeš u bilo koji serviš da to napune taj msli tank , obično to naprave za 40 eur.Meni se baš maloprije upalila greška motora, ali ne svijetli check engine nego samo Service. Primjeri sam možda jednom ili dvaput to trzanje, ali ne danas. A sutra idem na put, uspio sam se dogovorit da mi pogledaju u servisu greške prije puta.
Fali mi eloysa. Mislim glupo da za adblue javlja ako ga fali, a za ovo ne. Srećom adblue mi nije nikad upalio, uvijek u točim 10 litara odokativno godišnje. Za mjesec dana je 4g i eto danas će bit 40k km.
A možda su razlike od modela do modela ili godištaMoj je 2.0 hdi 2017, tank se nalazi uz rezervoar! Prošle godine napunili 1 litri, a bio pri kraju!
Dijagnostika ti pokaže koliko ima u mililitrama,Što se tiče servisa radim inače sam sve šta mogu, kočnice, nosač/senzor, filteri ulje itd. Ali eto, imao peh s isparivačem, i ovlašteni je bio najjeftinija opcija.
Da se vratim na temu, da, ne znam ni ja točnu zapremnina, ali kako znaš da su ga napunili do kraja? I
Prošli petak bio na dijagnostici i na pola tanka sam ... Prošle godine u 5 mjesecu napunio ( prelazim 80 tisuća godišnje minimalno).Dijagnostika ti pokaže koliko ima u mililitrama,
Napisah poviše!Znam, a kako znaš kolika je zapremnina spremnika, tj vrećice?
Koliko si do sad put natočio litru i koliko ti je trajala?
Litra bi trebala biri dostatna za nekih 130 tisuća ( večinom autopit) Grad oko 100 tisućaNapisah poviše!
Neznam koji uređaj koristite ali ako ima eloysa mora prikazati količinu!Čitam sve, ali zapremnina spremnika ne piše nigdje. No dobro...