Gewinde za C2

gox

New member
jel ima tko gewinde za c2:confused::confused:
koja bi cijena bila?;)
Imaš gewinde od cca 2000kn pa do 10 000+ kn :) Ovisi kakve želiš, koja marka, koja podešavanja imaju itd. Jel bi htio samo spustit auto zbog izgleda i malo bolje drži (bolja opcija "jeftine" gewinde) ili bi htio i da auto tako spušten i još bolje drži, misliš da ćeš ih moć iskoristit do kraja itd. (skuplje gewinde)?

Od jeftinijih su TaTechnix, V-Maxx, Raceland, FK a od skupljih D2, KW, Eibach, Tein, Koni, H&R...pogledaj malo po netu pa vidi kaj ekipa misli o kojima... :)

Koliko ovako znam s drugih foruma, mišljenja su podjeljenja što se tiče jeftinih gewindi, ali većina je zadovoljna za omjer uloženo/dobiveno :)
 

Vedran

New member
Za C2 ili BOS ili zlatni Ohlins cca 72 stupnja štelanja i oko 6000-8000 eura































ilimoždaostavitcedvananaftunamiru:grin::grin::grin:
 

gox

New member
Srčo sam malo po googlu, većina ima FK Gewinde...tak da si vidi za njih...i raspitaj se za TaTechnix, fakat su jeftine, ako su ok, zašto ne...

Veky odma rally setup slaže :) :) :)
 

XSARA VTS

Member
Zašto gevinde? Ako neideš sa autom na Grobnik onda ti netrebaju jer za svakodnevnu vožnju su pretvrde osim ako nećeš svaki dan preštelavat ovjes a znam da nećeš. Ja sam ih imao pa prodao prevelika zajebancija sa štelanjem sad imam Vogtland Cup amortizere i opruge auto niži dobro drži a nije neudoban kao na gewindama!
 

Ciki vts

New member
Probaj uzeti FK (od jeftinijih), navodno se auto na njima dobro ponasa, KW1,2,3 ako imas love i to je to onda.

Ovo da su gewinde samo za grobnik me bilo sram i procitati, tako da cu se suzdrzati od komentara.
 

kix hdi

New member
samo da se pohvalim :cool:, kupio i smontirao FK gewinde spustio ga do kraja i auto je puno udobniji za voziti :wub: ali sam se razbolio i sad se doma lijecem i nemogu vam iznjeti vise dojmova o ponašanju u vožnji :mad:
 

gox

New member
Zakoon! Kolko su te ispale i preko koga/gdje si ih uzeo? Sa štelanjem tvrdoće ili bez? I daj slike stavi neke čim stigneš! (Ovo je za sadašnje/buduće vlasnike C2 pa da saznaju malo više) :)

BTW. ozdravi što prije da možeš uživat u vožnji ;)
 

kix hdi

New member
gewinde su bez stelanja tvrdoće od FK model- AK STREET , nabavio sam ih preko jednog decka iz zaprešića a cijena je 2100kn ;) a sto se mog zdravlja tiče šopam se tabletama puno čaja i vitamina da mogu uživat u vožnji po ovom prekrasnom vremenu :grin: a i da tonki složi njen autić pa da i ona uživa :D
 
Na vrh