Geometrija kotača (ŠPUR) - ZG

Colnago

Active member
Donator foruma
Otkrio da više AutoLAB , Bračun nemaju kontrolu/podešavanje špura , kakva su iskustva s Kaloperom ?
Preostaje li još netko osim Vulkala ?

-dominic-

Active member
Donator foruma
Bio kod Kolopera, u Autolabu i kod Bata, a zadnji put u Velikoj Mlaki kod vulkanizer "DADO", također sve od huntera. A jedini razlog je šta me mogao primit u subotu, a preporuke su inače za svakog nabrojanog.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
AutoLab je pokvarena dizalica...Bračunu je otišel majstor koji je delal geometriju
Ovo je često jedno te ista stvar.... jer dizalica im pada u osnovna sredstva obavljanja djelatnosti. Ako je rikla, do kraja tjedna mora biti popravljena ili ići nova. Tako da ne pušim te izgovore. U jednom Tomiću, koji je prodavao takvu foru, bi se nova dizalica molara sjajiti u garaži sutradan. Krpali su se sa slanjem auta u AH.
Žalosno je kad si radi 500-1000€ mjesečno neke firme uspiju shebati osnovnu uslugu.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Ako je rikla, do kraja tjedna mora biti popravljena ili ići nova. Tako da ne pušim te izgovore.
Slažem se...
Ovu informaciju za AutoLab sam pročital još u 12 mj. prošle godine na forum.hr...ne mogu vjerovat da to još nije riješeno, a možda ne žele i jednostavno odustali od toga....tko će ga znat :unsure:

-dominic-

Active member
Donator foruma
Vjerojatno od mene, jer sam ga ja zvao prije toga. I meni je čudno, jer bio sam kod njega, i čovjek zna znanje, slaže i ljute zvijeri, bar je slagao.

Na vrh