Gajnice citroen

kgmax

New member
Pozdrav svim citroen zaljubljenicima.
Kako već 20-tak godina vozim samo Citroene red je i da se ja pridružim ovom forumu. Moj prvi Citroen je bio nikad prežaljeni Ami 8 koji je nakon nekoliko godina postao Ami Super. Kako ga je Korozija pojela bio sam primoran preći na BX. Potrošio sam ih ravno 3. Èak sam zadnjeg preradio sa benzinca u dizelaša.
Sada sam presretni vlasnik Xantie 2.0 aktiva. Mala Claudija je kao bombon.
Želim sa Vama podijeliti Citro doživljaje jer ni jedna marka nema toliko raznih doživljaja kao naš Citroen. Male radosti čine čovjeka sretnim.

kgmax

New member
Aktivica je super. Full oprema osim kože. Mislim da Claudia nikad nije ni imala kožu u opremi. Metalic zelena. Navodno je vlasnik bio voditelj servisa u Ozaljskoj. Nisam siguran. Nakon godine dana kaj je vozim oduševljen sam. Nikakvi problemi, apsolutno. Jedino sam prošli tjedan promjenio remenje, vodenu pumpu, antifriz i ulje i to samo zbog sebe da budem miran jer nisam bio siguran kad je mijenjano. Po onom kaj sam vidio i nisam trebao ali neka... Auto je održavan ne mogu reči ništa protiv toga. Sva crijeva su u super stanju. Nigdje se ne vidi da su postala porozna. Svaka tipla na mjestu, svaki šrafić kao nov. Tapacirung i sicevi kao novi. To je ona oprema kaj izgleda da su kao perzijaneri. Èak ima i orginalne platnene nadtepihe u istoj boji. Ma za nevjerovati. Jedina greška je kaj mi ne radi gumb na vozačevom sicu za rihtanje lumbarnog dijela.
Orginal radio, komande na volanu, klima i sve štima, a vidio sam svakakve krševe za novce koje sam dao za ovu.

Slike ću probati postaviti što prije.

kgmax

New member
pa to je obična 20i, nije to activa!!
Ako pogledaš malo bolje sliku gdje je regulator visine (slabije se vidi na slici) vidjet će prekidač. (image 13/18). Na slici 17/18 je prikazan glavni regulator aktive. To je Aktiva I , a ne II. Ipak je auto 93. godište.

Prilozi

Na vrh