Filmovi serije filmovi

Milosh

Test
Ne mislim ništa loše ni o kome, ali ja se uvijek čudim kako imate vremena i želje za gledanjem toliko filmova. Čak i da imam vremena, potrošiti dva sata života da bih pogledao nešto što će mi možda biti bezveze, ne znam.

visaluteju

Well-known member
Ja i zena imamo tradiciju vec 15 godina braka da par puta sedmicno ljezemo nesto ranije (ajmo reci oko 9 zimi, 10 ljeti) i odgledamo nesto pred spavanje. Obicno su serije u pitanju ali tu i tamo koji film

dinko1981

Well-known member
A hebiga, neko pogleda tekmu, neko igra igrice, netko veze goblene, kako se kaže svaka budala ima svoje veselje. Ja volim pogledat dobar film, ali to se nije desilo već jako dugo vremena. Ako shvatim da me film ne zanima prekinem ga bez problema a u današnje vrijeme to je 99% slučajeva. Zapravo više kvalitetnog sadržaja nađen ma yt

visaluteju

Well-known member
A hebiga, neko pogleda tekmu, neko igra igrice, netko veze goblene, kako se kaže svaka budala ima svoje veselje. Ja volim pogledat dobar film, ali to se nije desilo već jako dugo vremena. Ako shvatim da me film ne zanima prekinem ga bez problema a u današnje vrijeme to je 99% slučajeva. Zapravo više kvalitetnog sadržaja nađen ma yt
Slažem se u potpunosti sa svime. Ne sjecam se dobrog filma unazad par godina. Tu i tamo naletim na zanimljivu seriju.

Franz

Well-known member
Ne mislim ništa loše ni o kome, ali ja se uvijek čudim kako imate vremena i želje za gledanjem toliko filmova.
Uz klince, posao i sve druge obveze nemamo puno slobodnog vremena gdje bi mogli negdje konkrento izaći: kazalište, koncert, večera, pa je onda jedan petak ili subota uvečer neko vrijeme koje onda rado provedemo uz film ;) Nije da svaki dan sjedimo pred TV i gledamo do iznemoglosti filmove

Nikola

Homo sapiens
Donator foruma
Ima dobra aplikacija Streamflix, imate je na Github. Radi na Android sistemu i radi odlično i na Android box. Direktna instalacija preko Downloader aplikacije sa Playstore( za android box i tv).

Cutac

Prèkaroš
ali ja se uvijek čudim kako imate vremena i želje za gledanjem toliko filmova.
Isto kak se meni da 4 sata trljat vosak po autu i kak se tebi da razrezati snop žica i zalemiti za PATA kabel da bi imao funkciju paljenja gepek svjetla sa volana :)

Na vrh