Ds7

Elminstter

New member
I sa 2.0 dizelom ima puno slobodnog mesta u motornom prostoru, vidi se da su ga planirali za neki 3.0.
pitanje, jel ti zaigrava zadnji kraj preko rupa i neravnina ponekad ?

drago_st

Well-known member
Donator foruma
Nisan primjetia.. a i slabo ga vozim, u sedam mjeseci sam presao 2500 km, ima dva prsta prasine i jos su zimske gume na njemu..

drago_st

Well-known member
Donator foruma
U 2. mjesec sam stavio nove original stop lampe jer su stare pustale vodu i bile skroz zamagljene.
Od tada je proslo 10 mjeseci i mogu garantirat da auto nije provelo vise od 20 dana a da nije bilo u garazi. Prosli tjedan isao na snijeg za vikend i naravno lampe obe opet pustaju.

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Možda ne puštaju nego se nakuplja kondenzacije zbog razlike u vanjskoj i unutarnjoj temperaturi?
Ja bih probušio jednu rupicu za odušak i to bi (mislim) nestalo…

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Ne bi trebale da imaju kondenz, ja sam moje morao zaliti i zapusiti jedan otvor za ventilaciju na kojem je otpala guma kroz koju vazduh cirkuliše.

Elminstter

New member
Možda ne puštaju nego se nakuplja kondenzacije zbog razlike u vanjskoj i unutarnjoj temperaturi?
Ja bih probušio jednu rupicu za odušak i to bi (mislim) nestalo…
Plus 1 za rupicu, jedno 3-4 mm burgija
Jedino da li bi se sama lampa zalila na promaju, ispisivala neku gresku ...

Cutac

Prèkaroš
Možda se kondenzira jer se LED-ice ne griju toliko, a elektronika je možda negdje vani, tj. da ne grije unutrašnjost dovoljno.

Nemoj bušiti nikakve rupe, farovi imaju otvore za izjednačavanje tlakova i rješavanje vodene pare.

Elminstter

New member
Jedino sto hoce da se zali sa greskom kada bas nakupi vode.

1. Drill a small drain hole: Some owners have successfully drilled a small hole to allow water to escape from the light unit.

Na vrh