mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 20. ožujka 2011. #181 Re: Citro druženja i susreti !!! Jel to tam preko puta placa?
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 20. ožujka 2011. #183 Re: Citro druženja i susreti !!! Kaj se mene tice-more!
gox New member 20. ožujka 2011. #184 Re: Citro druženja i susreti !!! Što se mene tiče može, znam gdje je to Ali, sumnjam da ću ja prije 16h moći jer idem na ručak...tako da oko 16h bi ja mogao/trebao biti tamo
Re: Citro druženja i susreti !!! Što se mene tiče može, znam gdje je to Ali, sumnjam da ću ja prije 16h moći jer idem na ručak...tako da oko 16h bi ja mogao/trebao biti tamo
Sale cfh Uredništvo foruma 20. ožujka 2011. #185 Re: Citro druženja i susreti !!! dogovorite tajming.
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 20. ožujka 2011. #186 Re: Citro druženja i susreti !!! Moram priznat da bi i meni vise pasalo oko 16h,al ak treba bum se nekak prilagodil.. Al da ne trcimo pred rudo,pricekajmo da cujemo ostale zainteresirane..
Re: Citro druženja i susreti !!! Moram priznat da bi i meni vise pasalo oko 16h,al ak treba bum se nekak prilagodil.. Al da ne trcimo pred rudo,pricekajmo da cujemo ostale zainteresirane..
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 20. ožujka 2011. #187 Re: Citro druženja i susreti !!! Pricekajmo ostale..da vidimo kad vecini pase
gox New member 20. ožujka 2011. #188 Re: Citro druženja i susreti !!! Eto, meni 16h najviše paše...a sad kako vi odlučite...
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 20. ožujka 2011. #189 Re: Citro druženja i susreti !!! Ok,ljudi..u 16h u Utrinama ( Sale je dao upute par postova ranije ), pa ko ima volje-zelje-vremena,nek dođe..
Re: Citro druženja i susreti !!! Ok,ljudi..u 16h u Utrinama ( Sale je dao upute par postova ranije ), pa ko ima volje-zelje-vremena,nek dođe..
gox New member 20. ožujka 2011. #190 Re: Citro druženja i susreti !!! Oke, meni paše...mirda tu ti odgovaram Znači idemo: 1. Salle 2. mirda69 3. skafetin 4. Tonka0559 (ako će stić) 5. gox 6. ...
Re: Citro druženja i susreti !!! Oke, meni paše...mirda tu ti odgovaram Znači idemo: 1. Salle 2. mirda69 3. skafetin 4. Tonka0559 (ako će stić) 5. gox 6. ...
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 20. ožujka 2011. #191 Re: Citro druženja i susreti !!! Možda nam se i deda pridruži on je bar uvek za akciju
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 20. ožujka 2011. #193 Re: Citro druženja i susreti !!! Šta ti neš doć ?? :wtf:
Zmix New member 20. ožujka 2011. #194 Re: Citro druženja i susreti !!! mirda69 je rekao: Šta ti neš doć ?? :wtf: Više... Nažalost... :meh: Eto me kad nabavim V6!
Re: Citro druženja i susreti !!! mirda69 je rekao: Šta ti neš doć ?? :wtf: Više... Nažalost... :meh: Eto me kad nabavim V6!
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 20. ožujka 2011. #195 Re: Citro druženja i susreti !!! Aaa,pa nije to ljepo od tebe.. Moga si doć..šta je to parsto kilometara
Re: Citro druženja i susreti !!! Aaa,pa nije to ljepo od tebe.. Moga si doć..šta je to parsto kilometara
Zmix New member 20. ožujka 2011. #196 Re: Citro druženja i susreti !!! mirda69 je rekao: Aaa,pa nije to ljepo od tebe.. Moga si doć..šta je to parsto kilometara Više... Tačno 345 km. Polako, sad će leto pa će i HR turneja.
Re: Citro druženja i susreti !!! mirda69 je rekao: Aaa,pa nije to ljepo od tebe.. Moga si doć..šta je to parsto kilometara Više... Tačno 345 km. Polako, sad će leto pa će i HR turneja.
1587 VTS New member 20. ožujka 2011. #197 Re: Citro druženja i susreti !!! Zmix je rekao: Polako, sad će leto pa će i HR turneja. Više... Cekamo te u dalmaciji
Re: Citro druženja i susreti !!! Zmix je rekao: Polako, sad će leto pa će i HR turneja. Više... Cekamo te u dalmaciji
C Ciki vts New member 20. ožujka 2011. #198 Re: Citro druženja i susreti !!! Jedan video sa peugeot/citroen druzenja http://www.youtube.com/watch?v=a7byc-3mPc8
Re: Citro druženja i susreti !!! Jedan video sa peugeot/citroen druzenja http://www.youtube.com/watch?v=a7byc-3mPc8
Zmix New member 20. ožujka 2011. #199 Re: Citro druženja i susreti !!! 1587 VTS je rekao: Cekamo te u dalmaciji Više... Joooj, gde sve moram ići... uh! Knin, Šibenik, Murter, Solin... ajme! A sve mi kao teško pada, hehe!
Re: Citro druženja i susreti !!! 1587 VTS je rekao: Cekamo te u dalmaciji Više... Joooj, gde sve moram ići... uh! Knin, Šibenik, Murter, Solin... ajme! A sve mi kao teško pada, hehe!
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 20. ožujka 2011. #200 Re: Citro druženja i susreti !!! A Zagreb nije na listi ??? :twisted: