Citroën C2, javlja se lampica Engine Management system faulty

Ax boy

Well-known member
Pozdrav ekipa, javlja žena u panici ( ah žene jaooo 😵😵) da joj auto cuka i javlja se engine mann system faulty. Što bi moglo bit? Spojit na dijagnostiku?
C2 1.4hdi, VTR.
Ma odkad smo ga kupili, sami problemi i to euro 4, možda bi manje problema bilo sa euro 3 al eto. Prvo nakon kupnje prije dvije godine, nakon tjedan dana riknuo motor, uložili preko 10,000. Vrata od gepeka hrđava užas.
Mislim da nas je netko gadno zaribao.. 😀 😵

Ax boy

Well-known member
Zaribao te onaj koji ti je pregledao auto… hrđava vrata i motor pred umotorom se vide. No dobro.
Piči na dijagnostiku, ovako nema smisla pogađati…
Pregledao ga je kad je kupljen već. Klasična greška sa naše strane, moje i ženine. Štaš bolje učit na tuđim greškama ali eto.
Maaa da istina, prvo dijagnostika i ako Bog da uskoro ga se riješit. 👍👍🤜👌

Ax boy

Well-known member
Eto ti prilike da ga zamijenis Peugeotom
Ma ova moja će ga kako uskoro zamijenit golfom 7 😮😮😮😮😵😵😵😵
P. S. Taj c2 je općenito krš od auta, ništa wauu. Za iste pare je C3 tog godišta puno bolji izbor. Međutim, nažalost tek sad to vidim.

Ax boy

Well-known member
Šta nisu to apsolutno identični auti?
Ma uglavnom jesu
Međutim bio sam previše ljut a nema smisla jer uvijek može biti i gore. Nije ništa neobično da se dogodi kvar na autu iz 2006. Da je neki auto sa automatik mjenjačem, tek bi se tada hvatao za glavu.
Trenutno je u servisu već, sutra će vidjet što mu je. Imam mogućnost rent a car, 7 dana.
Nije loše kad čovjek razmisli 👌👍
I eto ga, dobila je zamjenski od oryx rent a car auto - Korsica. Međutim draga neće to vozit bezveze joj, nego ću ja a ona moj Pug 308 😩😀🤣🤣🤣.
Eto pa normalno da duže žive žene

Posljednje uređivanje:
Na vrh