markan1000
Well-known member
parking senzor 93 EUR s 35% popusta?!
jedan?
jedan. zadnji srednji z desne strane. s popustom 61€ + PDV 22%parking senzor 93 EUR s 35% popusta?!jedan?
Kolega svoju Kiju također vozi u SLO (Dobova) iz istih razloga. Ja sam mislio navratiti u SLO zbog aktivacije povezanih usluga, ali koliko sam gledao nijedan Citroen službeni servis nije npr. blizu Zagrebu kao kao ovaj Kijin u Dobovi.Sve novije aute peljam u SLO. Sasvim jedan drugi standard i pristup u servisu.
Mene je iskustvo naučilo da je jeftino nije povoljno.Ovak ak kaj zaebu, hladno se vrneš, i veliš nisam zadovoljan tim i tim. Kad ideš kod pajdaša od pajdaša a stvari ne ispadnu kak si očekival onda samo sekiranje.
![]()
Super, hvala na informaciji, jer sam baš u avtoline slao e-mail za te povezane usluge, ali nisam dobio odgovor, pa nisam siguran bavi li se uopće itko time na ovom širem području (bio sam u tratinskoj, slao e-mail u emil frey, slao e-mail u avtoline, pitao poznanika u grifonu, ...) i nigdje nisam dobio konkretan odgovorAvtoline Krško, bio dva puta.
Jednom na malom servisu i jednom veliki, (zupčasti, pumpa, itd.) Nemam zamjerki, pa mogu preporučiti. Izgleda jadno izvana, ali usluga je OK.
Telefonom moraš.jer sam baš u avtoline slao e-mail za te povezane usluge, ali nisam dobio odgovor