C5 Aircross 2023

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
To je baš novo novo? Sad vidim da je 23'.
Čestitke :)
Motorizacija? 1.5hdi sa 8mm?

andrejs

Member
Jesam, zato ce biti cijelo vrijeme extra garancija ;) dizelase izbjegavam opcenito.... dpf ad blue itd zezanjcija ne hvala vise na bilo kojem autu

Ovo bi trebala biti zadnja poboljsana verzija, vidjet cemo. Redovno odrzavanje I kontroliranje remena te skracen interval (najkasnije 80k zamjena) I trebalo bi biti sve ok... ako ne imat cu jamstvo da pokrije sve

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ako je sa remenom, onda nije ovaj zadnji Gen3, ali i on ima problema pa je svejedno.
Dok je garancije si koliko toliko miran

andrejs

Member
Nažalost kiša pa nikako slikati kak spada pa jedna brzinska s terase ;)

Uglavnom, provjeril remen, izgleda ko nov... napravili su servis, zamjenili ulje kočnice i masina, zamjenili diskove i plocice ;) i još neke sitnice ;) naravno racun priložen... auto ima 1 km nakon servisa doslovno... I kaj najbolje, puni 3 godine tek krajem srpnja ;) piše board comp sljedeci servis 20k km, ja rekao aha... za 10k radim sljedeći ;)

Čeka me zimske gume na jesen, a vjerujem iduće godine i ljetne... vidjet ćemo...

1000060821.jpg

andrejs

Member
Evo par brzinskih ;) danas rega obavljena samo ubacio stvari neke brzinski unutra i leti okolo naokolo...

Morat cu neki fotoseshn napraviti ;) kad operem.... I morat cu malog bijelog maltica zaslikat s autom jer se voli vozikat okolo ;)

1000060906.jpg1000060905.jpg
1000060904.jpg
1000060903.jpg
1000060902.jpg
1000060901.jpg
1000060900.jpg

andrejs

Member
Desna noga mi je preokomita na gasu pa me to kod dužih vožnji smeta
A tempomat ;) ja se na starima ispraksirao (pogotovo kad je bio na sluzbenima i ACC) da pustim njega nek sve radi samo kontroliram, pa i po gradu kad mogu

Marinko

New member
Mene je google doveo do foruma i prvi put kad sam gledao upgrade sa C-maxa na C5. Odustao sam baš zbog toga suvišno velikog centralnog grebena. Ko ima desnu nogu :) nije mu baš komotno. Odustao sam u korist S-maxa, ali mi se ovaj i dalje sviđa. "Suvremeniji" je auto. Sretno!

Na vrh