C4 Spacetourer 2019 96kw EAT8 by Luka

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Na c3 su retrovizori radili svakodnevno +15 godina, nikad problema. Meni je bilo korisno jer izdaleka vidim dal je otključan ili zaključan…

C-Max, 2004., automatska ručna radila svakodnevno, nikad problema do prodaje prošle godine.
Scenic, opet se svakodnevno pali gasi skoro 15 godina, radi bez problema…

gambler072

C5 enthusiast
Vezano za preklapanje - mozes ga deaktivirati jedino preko Diagbox-a (diagnosticki Stellantis software), kod mene je godinama radilo i na C5 i na DS5 bez problema, i ljeti i zimi, mislim da nema potrebe za deaktivacijom.
Isto misljenje imam i za el. rucnu, posebno nakon DSa; na C5 je bila deaktivirana, na DS nije, a on je ponekad znao imati desetke startova u toku dana, i uvijek je sve islo bez problema.
Jedino sam na DS praktikovao da je ja otpustam, kada se sjetim, a ne da se otpusti kada pokusam da krenem, ne bi li malo sacuvao diskove i plocice, i kvacilo. Znam druge koji to nikad ne rade, pa opet nisu imali probleme.

Nikola

Homo sapiens
Donator foruma
Automatska ručna je veoma izdržljiva i ne znam da je iko imao problem sa njom. Jedino sto je biko slučajeva da ode taster koji je pali/gasi, no to se zameni jednostavno. Na mom je koristim stalno, nekad na semaforima da ne bih onog iza ubijao sa zadnjim svetlima, itd.

Na vrh