C4 II Razni problemčići

gamba

New member
U zadnje vrijeme se poklopilo nekoliko stvari pa ako je netko imao slične probleme...
1. Ne mogu mi otkriti gdje pušta klima, mijenjali su hladnjak i opet pušta. Ima li neki česti dio koji ode a nije lako uočiti
2. Ručna kočnica radi super, osim što se ledi kad ostane vani na minusu
3. Prednji amortizeri? ili neki dio ovjesa, užasno škipi isto kad je jako hladno i minus
4. Kontakt bava nekad ne zavergla- počelo prije par dana... Što mogu očekivati kad će me skroz izdati.

Hvala!

Cutac

Prèkaroš
Ima li neki česti dio koji ode a nije lako uočiti
Ima i neće ti se svidjeti.

Ručna kočnica radi super, osim što se ledi kad ostane vani na minusu
Promijeni sajle. Sad sam se sjetio da ja moram.

Prednji amortizeri? ili neki dio ovjesa, užasno škipi isto kad je jako hladno i minus
Vjerojatno amortizeri. Realno, može biti svašta, ali ako su original ili Sachs, vole se smrznuti, tj. ulje nije baš sretno na tim temperaturama.
Bilstein i KYB nisu skloni tome.

Kontakt bava nekad ne zavergla- počelo prije par dana... Što mogu očekivati kad će me skroz izdati.
Rip, Citroenova struja, sretno.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Da, što se škripanja tiče, vjerovatno je nešto gumeno u pitanju, ležaj amortizera, seleni, balansica…

Cutac, ide cijeli kokpit van za prvo? Isparivač?

Cutac

Prèkaroš
Cutac, ide cijeli kokpit van za prvo? Isparivač?
Ou jes.
Plus što klima servisi neće ništa raditi ako je netko drugi to mijenjao.

Meni na VTS vjerojatno pušta jer svake 2-3 godine treba punjenje, a nigdje se ne vidi da pušta. Cijelu zimu stoji u garaži, nebi bio nikakav problem da to razvučem i zamijenim, ali jbg, neće mi puniti servisi.

szahtila

Well-known member
, Citroenova struja, sretno
Ili četkice na elektropokretaču, ako je stariji auto
ali jbg, neće mi puniti servisi
Kakav je to servis koji neće lovu pokupiti. Sin je prije par godina u servisu ispraznio klimu, sam zamijenio na C5 šta je trebalo i ponovo napunio u servisu, naravno ne besplatno

Na vrh