Milosh Test 4. lipnja 2025. #21 Možda postoji, mada se to lako može i napraviti, ko se malo razumije u elektroniku.
S Spawn Well-known member 14. Listopad 2025. #22 Ima li netko ideju zasto mi se svako toliko resetira sat na RT6 na ovom autu kao da sam skinuo kleme s baterije? Svakih par dana vidim da se sat i datum pocne zmigati i pokazuje pogresan sat i datum te se ponovo mora nastimati preko setupa. Hvala.
Ima li netko ideju zasto mi se svako toliko resetira sat na RT6 na ovom autu kao da sam skinuo kleme s baterije? Svakih par dana vidim da se sat i datum pocne zmigati i pokazuje pogresan sat i datum te se ponovo mora nastimati preko setupa. Hvala.
Ap0qalypto Homo sapiens Donator foruma 14. Listopad 2025. #23 Proveri jel ima u opcijama sihronizacija sa GPS
S Spawn Well-known member 16. Listopad 2025. #24 Ima. I kad iskljucim i kad ukljucim tu opciju desava se isto.
Ap0qalypto Homo sapiens Donator foruma 16. Listopad 2025. #25 Pa ispadne da uređaj ostane bez napona. Ne znam u kakvom je stanju akumulator, ja bih mozda pokusao sa reinstalacijom sw na RT6
Pa ispadne da uređaj ostane bez napona. Ne znam u kakvom je stanju akumulator, ja bih mozda pokusao sa reinstalacijom sw na RT6