kad si ga naručio i kad dolazima nadam se da ce sve biti u reduprijateljica mi zivi u blizini tebe, ako je to tvoj auto parkiran tamo... i svaki put se zaustavim pa pogledam autic i ponovno se zagrijem
i vec par puta sam kod langica vidio zensku osobu (moguce tvoju zenu) u istom primjerku (mozda tvom)
)
prije nekih mjesec dana, a stize najranije pocetkom 2.mjkad si ga naručio i kad dolazi![]()
Strpljiv-spašenprije nekih mjesec dana, a stize najranije pocetkom 2.mj
123000 km jedini problem injektori koštalo 6500 kn skupa sa čišćenjem fap-a kod pinjušića i to je to.Nisam promijenio sve skupa možda 4 žarulje,ostalo redovni servisi,diskovi,pločice i sajle ručne kočniceBome je duga veza bila. Daj malo detalja, koliko si km napravio s nim, ima kakvih minusa nakon svih tih godina u vezi auta? Ili je samo pozitiva![]()
Iskreno uletila mi je neka kombinacija za Bmw520d 2016 sa samo 50000km od prvog vlasnika i još sam dao Citroena pod račun u protuvrijednosti 50000 tisuća kn što morate priznat nije loša cifra za C4 2011 godište.Nebih skakao kolegi u usta, ali odgovor se sam nameće... nemaju ''normalnih'' auti u ponudi.
Vlasnici C4, C5, malo bržih Citraća... nemaju ništa za kupiti među današnjom ponudom Citroena. Osim ako ne žele voziti 2wd suviće.
Pošto je BMW bio s tom km?Iskreno uletila mi je neka kombinacija za Bmw520d 2016 sa samo 50000km od prvog vlasnika i još sam dao Citroena pod račun u protuvrijednosti 50000 tisuća kn što morate priznat nije loša cifra za C4 2011 godište.
Uništili su marku s tim kaktusima. Nisam istraživao kako im prodaja ide, ali sam pod dojmom da PSA uopće više ne mari za Citroen. Imali su eksperiment s DS. Sumnjam u njegov uspjeh. I sad su se očito koncentrirali samo na Peugeot.Nebih skakao kolegi u usta, ali odgovor se sam nameće... nemaju ''normalnih'' auti u ponudi.
Vlasnici C4, C5, malo bržih Citraća... nemaju ništa za kupiti među današnjom ponudom Citroena. Osim ako ne žele voziti 2wd suviće.
Doplata za Bmw je bila 110000 kn doslovce džabe.Trebala lova u 24 sata i ja ni kriv ni dužan uletio.Prilika sad i ko zna da li ikad višePošto je BMW bio s tom km?
Uništili su marku s tim kaktusima. Nisam istraživao kako im prodaja ide, ali sam pod dojmom da PSA uopće više ne mari za Citroen. Imali su eksperiment s DS. Sumnjam u njegov uspjeh. I sad su se očito koncentrirali samo na Peugeot.