C4 by me

dinko1981

Well-known member
To je neka kombinacija kože (čini mi se kao prava), alcantre i nekakvog kvalitetnijeg platna na sredini. Uglavnom standardna sjedala za exclusive paket.

Cutac

Prèkaroš
Oho, baš me zanima oću i ja dobiti.
Ali ja ću ih ****ti i tražiti novi volan jer će nakon zamjene ostati rupe u volanu tamo di se stisne osigurač za jastuk.

dinko1981

Well-known member
Bio danas na zamjeni zračnog jastuka al samo zato jer su mi poslali 3 obavjesti u 6 mjeseci od kojih je jedna uručena na tehničkom pregledu. Ajde bar su dosljedni. I sad mi kaže da je aktualna još neka akcija stavljanja antikorozivne zaštite u haubu...

liberty

Well-known member
Bio danas na zamjeni zračnog jastuka al samo zato jer su mi poslali 3 obavjesti u 6 mjeseci od kojih je jedna uručena na tehničkom pregledu. Ajde bar su dosljedni. I sad mi kaže da je aktualna još neka akcija stavljanja antikorozivne zaštite u haubu...
a hauba je aluminijska
i kad se napuhavala boja onda se to teško riješavalo u garanciji
sad će stavljati antikorozivnu zaštitu na nečem što će za 5-10 godina služiti da se obloži kokošinjac....

dinko1981

Well-known member
Hauba je već jednim lakirana, predpostavljam u jamstvu jer je samo ona rađena. Auto je već sad sa 14 godina blizu statusa kokošinjca tako da vjerujem da neću gubiti cca 3 sata života na tu avanturu.

Na vrh