bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 3. studenog 2011. #3 Felge je maznuo s rimskih bojnih kola. Kompletan mod mi je predložak za tjun Golfa trice. Za potpuni dojam su lakirani doboši.
Felge je maznuo s rimskih bojnih kola. Kompletan mod mi je predložak za tjun Golfa trice. Za potpuni dojam su lakirani doboši.
Marko Well-known member 3. studenog 2011. #5 @bjelivuk - kume najviše mi se dopada ova prva slika sa ovcom! Koji pogled..... Meeeeeeeeeeeeeeeee
RI-C3 New member 3. studenog 2011. #6 c3 nikako nije za to,kako god da ga urediš on nemože dobro izgledati kao sportski auto. on je za laganu ugodnu vožnju
c3 nikako nije za to,kako god da ga urediš on nemože dobro izgledati kao sportski auto. on je za laganu ugodnu vožnju
Zmix New member 4. studenog 2011. #8 Marko je rekao: @bjelivuk - kume najviše mi se dopada ova prva slika sa ovcom! Koji pogled..... Meeeeeeeeeeeeeeeee Više... Pa normalno. Zato je vuk.
Marko je rekao: @bjelivuk - kume najviše mi se dopada ova prva slika sa ovcom! Koji pogled..... Meeeeeeeeeeeeeeeee Više... Pa normalno. Zato je vuk.
bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 9. studenog 2011. #9 Ima još slika ovog belgijskog majstora. I nakon dodatnog lakiranja:
bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 10. studenog 2011. #13 Dalibor je rekao: baš mi se sviđaju ovi C3 ROFL Više... Tec je rekao: ovo je zlocin protiv automobila... Više... Niste još ništa vidjeli. Također Belgijanci: Idemo dalje. I bonus za kraj, ovaj plavi s početka teme u prethodnoj pink varijaciji.
Dalibor je rekao: baš mi se sviđaju ovi C3 ROFL Više... Tec je rekao: ovo je zlocin protiv automobila... Više... Niste još ništa vidjeli. Također Belgijanci: Idemo dalje. I bonus za kraj, ovaj plavi s početka teme u prethodnoj pink varijaciji.
Dalibor Dado Tornado 11. studenog 2011. #14 predobri su, na C3 sve izgleda cool. C3 ko stvoren za buhtla stil alac-gore: