AX Hello Kitty

chuck

Member
Pozdrav ekipa, evo malo da osvježimo AX garažu, a ujedno i da se pohvalim sa jednim projektom. Da pojasnim, kćer je imala AX-a 14 TRD, od prvog vlasnika, koji je na nesreću nastradao, a na sreću moju i moje kćeri, ona je prošla ok. Te zbog velikog sentimenta prema AX-u morao sam prema njezinoj želji pristupiti transplataciji srca (motorića sa 178 tkm, snage 38 kw) u drugog, čije srce nije izdržalo nebrigu bivšeg vlasnika. Kada stignem prebaciti slike sa moba stavit ću ovdje da se vidi tijek operacije.









 
Posljednje uređivanje od moderatora:

Ax boy

Well-known member
Da sretno s Aixom. Odličan autić, vozio sam ga 4 godine, spot 1.0i,prodao ga prije tjedan dana sa 90 000tkm kolekcionaru u Samobor, čovjek vozi utrke, ima i GT-ove, ovaj mu je najnoviji do sada :). Nadam se da je kćer tvoja sretna
 

chuck

Member
Hvala na pozitivnim komentarima. Prije svega ideja za dizajn je od kćeri i za čudo sviđa mi se. Moj dio je bio organizacija limara i lakirera, vremena, volje i novaca za mehaniku te na kraju i zadovoljstvo kada je sve bilo gotovo, autić regan i već pola godine sretno trčkara našim cestama.:)
 
Na vrh