Evoga kolege,proso godisnji,sve po starom.
Charlie S,ja sam vec u subotu 13.8 mocio dupe u to vrijeme jer sam kreno u 2 i20min.Kako sam piso kod Gracaca se skkino i poslije kave u Trilju se vrati na autostradu.Imo sam srece jer sam rano krenul i ovaj ENC je dobra stvar,picis dok drugi stoje.:angel:
No v nedjelju 21-og je bilo malo drugac,od Ploca do Zadra nekak al tada kolona pa sam disel v Rovanjsku na kavu i poslije magistralom do Karlobaga.Nije mi se vidla ta dionica,puno zavoja a Piksac pun ko sipak(5 osoba i oko 100kg roba,6kom kamenja iz hercegovine,patim na kamenje).
Iza tebe se navek neko gura a 1.6i dober motor no tezina ga mucila.Poslije prijevoja na velebitu i Gospica opet autoput i jurnjava,kod Karlovca klasika kolona,previse vozila premalo ostojanja i purgeri na cesti.Od jednog mangupa koji se nonstop ubacival sam dobil umesto zahvale srednji prst

,trojka bmv temno plavi naravno ZG 211 ostatak broja sam zabil no nakon dva gemista sam zabil i njevu gestu kulture.
E to su vam moja iskustva,ak se najdete v guzvi na autoputo bolje cim prije doli znjega da nedobite pozdrave ko ja.