Alu felge - općenito

sir.Oliver

Well-known member
ima li tko uvid , mogu li se naći , i po kojoj cijeni alu 4 x 108 R16 6( 6,5 : 7)J ET izmedju 20 i 30 ... črne sa brušenim djelovima .... ?

Franz

Well-known member
Malo sam gledao oglase tragom sugestije o nabavi još jednog seta kotača sa zimskim. Naišao sam na jednu ponudu. Ne znam koliko je to OK.

Incijalno sam gledao original C4 II felge. Skupo za popidit. Nemam tih novaca.

Za 130€ mogu dobiti četiri alu flege. Marka "Viper" na njima su 2016. godište Alpin 5 sa 1500 km (navodno). Gume stvarno djeluju ko nove.
16 cola.

S obzirom na ostatak ponude, ovo mi se čini suviše jeftino. Što mislite? Te Viper felge? Je l to čemu. Onako, crne, uredne, neoljuštene.
Ima ekipe koja traži za poderane original citroenove po 500-600 kuna/komad bez guma.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Zvuči OK ponuda, vrlo prihvatljivo. Ali bez pregleda uživo je teško išta reć... gume su u teoriji OK, za felge nisam čuo :confused:

Franz

Well-known member
Mislim da su to ove:
https://www.vulkanizerstvo-furlan.si/hr/aluminjski-naplatci/alu-platisca-16-5x112-viper-magdeburg-6,5j-et38-66,6-sil-50016757#product

Samo pofarbane.

Ili idu u dvije verzije

Estetski bolje od čeličnih, ali ja u životu nisam gume i felge kupio u oglasniku, pa sam ko Alisa u zemlji čuda. :) Za gume mi je manje bitno, jer sam prošle godine uzeo nove Dunlopice. U svakom ću slučaju navući svoje nove i provjerene gume. :)

P.S.
Èini se poljske budget felge. :)
http://www.viper-felgi.pl/

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
No name alu felge u pravilu treba izbjegavati. To je moje mišljenje. Ako nemaš love, onda čelične i tu nemaš što promašiti. Estetika, jbg. Koliko para, toliko muzike.

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Za 130€ mogu dobiti četiri alu flege. Marka "Viper" na njima su 2016. godište Alpin 5 sa 1500 km (navodno). Gume stvarno djeluju ko nove.
16 cola.
To ti je cijena po komadu. Krivo si vidija sigurno. Neš nigdi nać te gume, taj DOT, pa makar na njima i obične od čelika flege bile za 130€ četiri komada.

Na vrh