Phantom Drajver 30. prosinca 2017. #22 uzet ću ih ako budu neispucane, ravne, praska gore dole..a ako mi ne bude dozvolio da idemo do vulkanizera da provjerim sve to onda je već sumljivo...nebi da vozim 130 AC pa da mi lupeta ... Posljednje uređivanje: 30. prosinca 2017.
uzet ću ih ako budu neispucane, ravne, praska gore dole..a ako mi ne bude dozvolio da idemo do vulkanizera da provjerim sve to onda je već sumljivo...nebi da vozim 130 AC pa da mi lupeta ...
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 30. prosinca 2017. #23 Sva varenja i ravnanja je lako prepoznati... nitko to nemože napraviti da bude kao tvorničko. Ako je orginalan lak na njima, i nemaju vidljivih primljenih udaraca... može. Ipak je to mala felga sa debelom gumom, ne savija se baš najlakše.
Sva varenja i ravnanja je lako prepoznati... nitko to nemože napraviti da bude kao tvorničko. Ako je orginalan lak na njima, i nemaju vidljivih primljenih udaraca... može. Ipak je to mala felga sa debelom gumom, ne savija se baš najlakše.