M Mihlav Member 17. siječnja 2023. #1 Poz, gdje ste kupili akumulator? Moj "diler" dijelova mi kaže da ne šalju akumulatore poštom, pa sam sad u malom problemu.. Svaka pomoć u kupnji dobrodošla, Hvala, Lp Citroen C4, 2013 god, dizel.
Poz, gdje ste kupili akumulator? Moj "diler" dijelova mi kaže da ne šalju akumulatore poštom, pa sam sad u malom problemu.. Svaka pomoć u kupnji dobrodošla, Hvala, Lp Citroen C4, 2013 god, dizel.
Mrki5 Well-known member 17. siječnja 2023. #2 Prodavnice za akumulatore , prodavnice auto delova, benzinske pumpe itd.
MacSlavko Well-known member Donator foruma 17. siječnja 2023. #3 Ako je u C4 Stop&Start motor, treba ti AGM akumulator…
M Mihlav Member 17. siječnja 2023. #4 Sad mi kažu iz skladišta da ne šaljemo akumulatore. Jbg sori nisam znao... Uglavnom treba ti akumulator za start-stop i to EFB 70ah (ne obični i ne AGM). Vidi ako negdje možeš uzeti.. ima ko kakav link za narucit?
Sad mi kažu iz skladišta da ne šaljemo akumulatore. Jbg sori nisam znao... Uglavnom treba ti akumulator za start-stop i to EFB 70ah (ne obični i ne AGM). Vidi ako negdje možeš uzeti.. ima ko kakav link za narucit?
Pankoz Active member 19. siječnja 2023. #6 Mihlav je rekao: Sad mi kažu iz skladišta da ne šaljemo akumulatore. Jbg sori nisam znao... Uglavnom treba ti akumulator za start-stop i to EFB 70ah (ne obični i ne AGM). Vidi ako negdje možeš uzeti.. ima ko kakav link za narucit? Više... Zašto baš EFB a ne AGM tehnologija?
Mihlav je rekao: Sad mi kažu iz skladišta da ne šaljemo akumulatore. Jbg sori nisam znao... Uglavnom treba ti akumulator za start-stop i to EFB 70ah (ne obični i ne AGM). Vidi ako negdje možeš uzeti.. ima ko kakav link za narucit? Više... Zašto baš EFB a ne AGM tehnologija?