Živili!

zujo

New member
Evo, da i ja napišem nešto o sebi, čisto da ne ispadnem nepristojan i da vam se ne javim. Vozim Xsaru 1.4i, `98. god. Auto je kod mene 2 god i nešto sitno, a prije toga je u obitelji 10 god vladao legendarni i neponovljivi Renault 4 kojeg sam nažalost imao prilike vozit vrlo kratko. Auto je kod prijašnjih vlasnika napravio poprilično kilometara već bio razbijan i nisu zaslužili pohvalu za održavanje, no bio je jeftin i meni je očajno trebao auto za na posao i ostale obaveze, jer je katra nakon godina jednostavno dala svoje (počivala u miru). Nisam planirao dugo voziti taj auto (zapravo sam jedva čekao da ga zamijenim) i već me nakon 5 dana ostavio na cesti i to u 3 ujutro kad sam se trebao s društvom vratit kući (ništa strašno, četkice anlasera), a ubrzo sam morao mijenjat i stražnji most. No ubrzo sam shvatio da je svemu što je bilo loše uzrok (ne)održavanje i pomalo sam se ¡zbližio¡ s autom te sam danas njime vrlo zadovoljan, a osobito u ove zimske dane kad ujutro već nakon 2-3 minute vožnje grije ko lud. Sama Xsara objektivno ima najmanje od one Citroenove posebnosti i prepoznatljivosti, osobito interijer, no tu su ipak francuski ovjes i sjedala pa nemam brige hoće li mi suvozači u vožnji dobiti morsku bolest (tko se vozio u Renault 4 na zadnjem sjedalu po lokalnim cestama sve zna).

Eto toliko, nadam se da vas nisam zadušio s ovim podužim tekstom.

zujo

New member
Dragi moji citroenaši,

Eto, stigao je kraj našem druženju jer danas prodah Xsaru. Na kraju ovog četiri i pol godine dugog druženja sa svojim metalnim ljubimcem ostaje pozitivan dojam i velika žal što moj primjerak nije bio u malo boljem stanju jer sam ga upravo zbog potrebe za ulaganjem u njega i straha od dodatnih (ne)predviđenih troškova i prodao. Naše je tržište rabljenih automobila nažalost takvo kakvo je i ogromna je razlika između uporabne i nominalne vrijednosti pa je Xsara otišla za smiješno mali iznos, no i auto koji sam kupio umjesto Xsare je kupljen objektivno ispod stvarne vrijednosti što će reći da i dalje vozim francuza, a ovog puta je to Renault (usput, forum im je katastrofa!).

Na kraju se želim zahvaliti svim članovima foruma, i onima koji pišu i onima koji ga održavaju, na tehničkoj podršci, savjetima i druženju općenito, jer, iako sam malo pisao, redovito sam pratio zbivanja na forumu koji je postao dio moje svakodnevice. Èuvajte mi se i pazite na svoje ljubimce na kotačima.

Lijepi pozdrav

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
To kaj si prodal Xsaru, ne mora značit da je kraj našem druženju ;)
Možeš ti i dalje pomagat svojim iskustvima i savjetima sadašnjim a i budućim vlasnicima xsare :whistling:

Ps
Sretno s renolom :cool:

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Naše je tržište rabljenih automobila nažalost takvo kakvo je i ogromna je razlika između uporabne i nominalne vrijednosti pa je Xsara otišla za smiješno mali iznos
:(

I ovo što kaže Mirda:

To kaj si prodal Xsaru, ne mora značit da je kraj našem druženju
Potpisujem! :weeabooface:

Na vrh