Nisam pametan. Ovo mi je baš šaka u oko kad ga vidim. Cijeli auto zbog toga izgleda kao odrapana krntija. A, s druge strane nije ni 1500 malo za izbrojiti i opet ga ostaviti na milost pijanima i moronima.Hoćeš odradit il ostavit, radi uroka?
Ne, ti s OKPom ga trebaš i s druge strane isto sjebatJa bi popravio. Jbg.
Kasko nemaš?Nisam pametan. Ovo mi je baš šaka u oko kad ga vidim. Cijeli auto zbog toga izgleda kao odrapana krntija. A, s druge strane nije ni 1500 malo za izbrojiti i opet ga ostaviti na milost pijanima i moronima.
Imam. Ali mi je učešće 1200 kn na tih 1500, pa nisam ništa napravio. Em platim 1200, em 2400 policu i još mi maknu bonus iduće godine zbog tih 300 kn s kojima su me "pokrili". Tako da mi se ne isplati aktivirati policu za 1500 kn.Kasko nemaš?
Šta je ovo?
Dao gas da čuje rezonancu iz aspuFa? Koliko vidim, samo je sebe unakazio?Što je taj vozač radio?
Dao gas da malo baci guzicu, ipak je to BMW.Dao gas da čuje rezonancu iz aspuFa?
I pokojni prometni znak.samo je sebe unakazio?
Dobro to. Najtužnije mi je kad debil druge razvali.I pokojni prometni znak.
Skino zimske gume i nabacio ljetneE60 + kiša + razvaljena zadnja felga. Što je taj vozač radio?
Pogledajte privitak 5314
Klasika : Bmw vozač koji misli da je najpametniji jer ima skup auto. Neš ti face... Taj ne podnosi nekog ispred sebe a očito mu fizika nije jača strana bila u školi... .E60 + kiša + razvaljena zadnja felga. Što je taj vozač radio?
Pogledajte privitak 5314
Nije bolest sve što boli.Ovoliko glup moraš biti namjerno ili te stara hranila čistim heroinom na žlicu dok si bio mali.
Pogledajte privitak 4785