Vidim da je ova tema već pomalo zamrla pa da je probudim.
Ja sam član foruma već puno godina ali sam bio dugo neaktivan.
Citroenovac sam već stoljećima, još od vremena mog AX-a, možete misliti. Nakon toga sam 10 godina imao Audija 80, a onda povratak na Citroene. C4 (benzin) koji sam imao 7 godina pa onda staro za novo ponovo C4 (dizel) sljedećih 7 godina.
Sada sam prešao na C3 Aircross, dobio sam ga prije 5 dana. Super sam zadovoljan izborom, barem za sada.
Ja stalno koristim usluge ArkMihelića, za sve C4-orke, bez obzira na godine. AX sam sređivao i uglavnom poravljao sam, ali tada se je to još moglo.
Moja iakustva sa Arkom su super. ja nikada nisam imao problema sa njima, svi su poslovi obavljeni kao treba, u roku, kako je i obećano. Nikad nisam imao reklamacije na njihovu uslugu ili rad mehaničara.
Šta se tiče rezervnih djelova i čekanje na njih, da i ja sam čekao. ali gdje bi oni stigli kada bi imali sve djelove za sve modele koje Citroen ima. trebalo bi im skladište kao jedna hala luke Rijeka. a koliko bi to koštalo i koliko bi love samo ležalo na lageru da se i ne govori. problem je u tome šta nikada neznaš šta će od djelova sutra trebati. a možda neki od rezervnih djelova koje imaš na lageru nikada i ne prodaš.
Kada su mi trebali limarski radovi, naručio sam se, došao sam kako je dogovoreno i preuzeosam auto kako je dogovoreno. čekao sam naravno da stigne rezervni blatobran i vezni lim, ali nisam drugačije niti očekivao.
Cjene su više nego kod servisa koji rade sve, a pogotovo kod fušera koji rade u garaži, ali ja volim da su mi radovi upisani u servisnu knjižicu vozila. Dok sam imao Audi i njega sam vozio u ovlašteni servis i ponovo su cjene bile višlje nego kod "svaštara" i fušera. Ali ja mislim da se radi kvalitete i provjerenosti rezervnih djelova i iskustva mehaničara sa modelima auta, mislim da se isplati.
Sada će neki reći šta mi to treba. Istina, ali ja volim tako i tako ću i dalje raditi.
Meni je Ark sasvim u redu i svtarno nemam, u svim tim godinama, nikakvih problema ili pritužbi.