TPrime New member 5. srpnja 2015. #1 Bok ekipa! Vozim Citroen C4 1.6 16V HDI. Za sada sa autom nije bilo nikakvih problema i ponosni sam vlasnik :grin: Nadam se da cu vam ponekad uspjet pomoci, a i vi meni :grin:
Bok ekipa! Vozim Citroen C4 1.6 16V HDI. Za sada sa autom nije bilo nikakvih problema i ponosni sam vlasnik :grin: Nadam se da cu vam ponekad uspjet pomoci, a i vi meni :grin:
C charllie Active member 5. srpnja 2015. #2 Dobro nam dosel,bumo ti pomogli,za pocetak procitaj si o gremlincicama s turbom i podmazivanjem,taj motor zahtijeva malo vise paznje al je dobar.:whistling:
Dobro nam dosel,bumo ti pomogli,za pocetak procitaj si o gremlincicama s turbom i podmazivanjem,taj motor zahtijeva malo vise paznje al je dobar.:whistling:
ZlatkoC4 Well-known member 5. srpnja 2015. #3 Dobro nam došao na forum biće tu dobrih iskustava i dobroga druženja.:grin:
bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 6. srpnja 2015. #4 TPrime je rekao: Nadam se da cu vam ponekad uspjet pomoci Više... Pozitivan pristup. :angel: Dobrodošao!
TPrime je rekao: Nadam se da cu vam ponekad uspjet pomoci Više... Pozitivan pristup. :angel: Dobrodošao!