S Spacer New member 25. siječnja 2012. #1 Pozdrav svim ljubiteljima PSA grupacije. Vozim P-307 HDi, i mislim da imamo puno toga zajedničkog. Znam se da ću ovdije naći puno korisnih savjeta, a također ću nastojati da podjelim svoja iskustava sa svim članovima ovog foruma.
Pozdrav svim ljubiteljima PSA grupacije. Vozim P-307 HDi, i mislim da imamo puno toga zajedničkog. Znam se da ću ovdije naći puno korisnih savjeta, a također ću nastojati da podjelim svoja iskustava sa svim članovima ovog foruma.
bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 25. siječnja 2012. #2 Dobrodošao. Samo nemoj s tom PSA "diplomacijom". Ili si Citrojen ili nisi.
Marko Well-known member 25. siječnja 2012. #6 Dobrodošao! PSA grupacija = Problemi Sa Autima grupacija
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 25. siječnja 2012. #9 Pozdrav i dobrodošel :hello::hello: Marko je rekao: PSA grupacija = Problemi Sa Autima grupacija Više... ROFLROFLROFL
Pozdrav i dobrodošel :hello::hello: Marko je rekao: PSA grupacija = Problemi Sa Autima grupacija Više... ROFLROFLROFL