Zbog boje sam jedino i mislio da bi ti pasalo. Pola čovjek, pola crvena! Btw piješ crvenu pivu?
A na tom su mi boja, šiber i felge top. Tražim i sam neke 19", ali nema ništa 4x108 65.1...sve traži adaptere, a to bi htio izbjeć...tak da mislim da ću na 18" nešto za ljetni set
Jel tak? To sam si i ja mislio. Bilo je svakakvih ideja. I BMW 3, 5, VW 6GTI, Alfu boxer, TypeS, u jednom trenu i VTS...al sve je ili razvaljeno ili 10k+, tako da nije imalo ništa baš nekog smisla. A gledao sam i prije već 406 Coupe, zato mi je i ostao taj crveni u mislima, i reko idemo
Za sad:
-naručeni poklopci perača farova
-čekam termin za kemijsko čišćenje unutrašnjosti
-čekam termin za polimerizaciju farova
-komplet tepiha za kabinu (trenutno je samo ko neka krpa doslovno, najviše se borim sa njom...). Mislim da bi sutra trebali stići, oko toga sam trenutno najuzubđeniji
A druga stvar što sam mislio da ću već riješiti je popravak centralnog otključavanja. Ključ je lošem stanju trenutno, nema gumba, ali tipke kao, tipke rade, tj. vidim crvenu signalnu ledicu na ključu da zasvijetli pritiskom na tipke.
Centralno na ključ radi, na bravi jel.
Pogledajte privitak 11076
Pitao sam kod ovih za sad, ali neuspješno:
-ASK City West - Može mi narezati još jedan ključ, nije imao na stanju takvih.
-Brave vještica - telefonski rekao da je automobil prestar, da nema dijagnostiku za njega.
Ima netko prijedlog gdje još otić?