Gume i felge za C4 II

Spawn

Well-known member
NA c4 2011 1.6 exclusive imam 225/45/17 . Jel netko isao sa te velicine na 205/55/16? Ne znam kako se prica da je citrac c4 mekan,ali sa 17 nije ni malo mekan. Novi amortizeri stavljeni prije 2 mjeseca, i dalje je tvrd. Malo meksi od golfa na 16 :D. Svaka rupa se osjeti,super za bubrezni kamenac. Da li je velika razlika izmedju 17 i 16 ili da ne ulazim u to uopce. Gume su 10-15€ jeftinije,nije neka razlika.

Spawn

Well-known member
Znas mozda koja je tvornička dimenzija za 16" za moj auto. Našao sam ovo: 16x7 , ET32 , gume 205-55-16 . ALi tih guma im u verziji 91V,96H i još dodatno XL. Koja od tih je taman za 2011 ,82kw 1.6 e-hdi? Da me ne zezaju na tehničkom,i da li mogu baš takve felge ali od PUG-a,našao sam jedne sa 6 krakova,taman,samo čepove promijenim i stavim citro :D

Posljednje uređivanje:

dinko1981

Well-known member
Na tehničkom ti neće uopće gledat felge, tu dimenziju sigurno imaju u sustavu za taj model auta i to će ti samo upisat u prometnu uz naknadu, a ako to upišu u sklopu redovnog tehničkog neće te koštat ništa dodatno.

Spawn

Well-known member
Pitao na tehničkom, na autu kao što je C4 ne zanima ih index brzine i nosivosti osim ako je neki picasso ili veći. Index brzine također jer auto je deklariran na 180kmh. Upisuje se besplatno na pregledu ako je upisano u njihovoj tabeli koja tvornicki postoji za taj auto. Što se tiče brzine, vulkić kaže da ako ne bude išao stalno na brze autoceste, H je dosta bolje jer se slabije troši,V je bolji za autocesti i brže vožnje jer se brže ugrije i smjesa je mekša da odmah drži veće brzine ali se brže troši. Tako da idu Turanza 6 Allseason 205-55-16 91H da vidimo što će biti. Weather control evo A005 225-45-17 94V su izdrzale dosta dugo,jos drze a dosta su potrosene :D

Spawn

Well-known member
Stavio 205 -55 -16 , kao da je drugi auto. Guta rupe, mekan,normalan francuz. Definitivno 17 nije za ovaj auto osim sto izgleda dvotruko ljepse sa phoenix 17 felgama ,puno ljepsi osjecaj osjecaj voznje je na 16.

Na vrh