Citroëni na ulicama - (ne)slučajni susreti

Franz

Well-known member
Nije moja slika ni moj auto. Zloba u nekima je neograničena. Auto niti smeta, niti je ikog zagradio, ugozio, a debili ga zatrpali smećem.

645974781_25783612804673294_8957679820563074056_n.jpg

Cutac

Prèkaroš
Zagreb je odvratan grad.
Radi centralizacije je prenapučen, svi se pokušavaju ugurati što bliže centru i/ili poslu, svatko ima barem jedan auto, a infrastruktura i parkinzi to ne prate i ne podržavaju.

Onda se dobije to da ljudi moraju ovako parkirati jer nemaju fizički kamo sa autom bez da ulaze u stvarno prevelik kompromis, a uvijek ima naravno lokalnih šerifa i dušebrižnika koji jedva čekaju nekome napakostiti.

Znam jer mi je samome tako, imam jedan auto, parkinga nema. Poslije 5 popodne ga ne smijem uzeti sa parkinga jer ga fizički neću više imati gdje ostaviti.
Umjesto da kurve odjebu u ****c, 70% stanova ima po barem dva auta koji su parkirani posvuda. Naš narod je komotna, sebična gamad koja, umjesto da odseli nekud i drži te aute tamo, sve naguraju drugima pod noge.

Osobno radim dosta grešaka i svašta se da komentirati, ali za primjer, imam 3 auta i motor. U ZG kod mene je uvijek samo jedno prijevozno sredstvo i to kad parkiram, koristim bicikl i tramvaj. S jedne strane se prilagođavam situaciji i moooožda pomažem u smanjenju problema, a sa druge samo dajem onoj gore stoci više prostora za širenje.

Npr., jednu subotu sam se vraćao sa svadbe i morao parkirati u garažu Arena Centra i uzeti taksi do stana jer fizički nisam imao kuda sa autom u kvartu (i kvartu do).

Ljudi jednostavno iz sebičnosti uništavaju sve oko sebe što su drugi gradili i što pokušavaju sagraditi i onda se takvi međusobno kolju.

Odvratan grad, idealan za zamrziti ljudsku vrstu.

Na vrh