C3, sretan put

szahtila

Well-known member
Eto, nakon 6 godina oprostio sam se od Citroena C3, 1.6 bluehdi, 75 konja, sa najjačom opremom. Proizveden 12/2017,kupljen 9/2019 od aukcijske kuće u Francuskoj,preko lokalnog auto limara, lakše oštećen (prednji i zadnji branici) sa 37000km, još pod garancijom. Sa popravkom plaćen 9500 eura što je tada bilo oko 20% ispod cijene.
Osim adblua, radio je i služio ko sat. Adblue je ugašen 2020 i usput mapiran na cca 120 ks što ga je preporodilo, a često znalo iznenaditi na cesti neke nadobudne sa razvikanijim autima(omjer kg/ks je zajebana stvar).
Servisirao sam ga jednom godišnje (10-12000 km), potrošnja je bila oko 5.1 mjereno zadnjih cca 8000 km. Nažalost presudili su mu zdravstveni problemi moje supruge, a i mene. Problemi sa kukovima, leđima i još ponešto u području zglobova.
Dogurao je do 115000km i tu je zamijenjen uz nadoplatu sa Jeep Renegade, 2.0 mjt, automatic.
Od francuza u familiji je ostao još samo Peugeot 206,21 mu je godina, 240000 km i još se neda

szahtila

Well-known member
I, koliko ti je salon nadoplatio da uzmeš tu kantu?
6000 eura. Napuknuto desno stražnje svjetlo, sa manjom količinom vode u njemu, sve vodoravne plohe oštećene od tuče, doduše lagano ali ipak vidljivo, ogrebotina na plastici kod stražnjeg ljevog kotača, puknut(ljepljen) nosač ljevog dnevnog svjetla, adblue ugašen(nekome je to plus, nekome minus). Unutrašnjost gotovo kao novo, motor uredno servisiran, ostala mehanika sva u odličnom stanju. Da sam ga sam prodavao možda bi dobio 7000-7500,no poučen lošim iskustvima mislim da mi je ovo dobra odluka.
Renegade ću predstaviti za koji dan kad ga stignem fotografirati cijeloga.

Na vrh