Èestitam na dobroj prilici...
A taj Stilo, najpogođenije auto za svaki dan u zadnjih 20 godina, žali Bože što su ga zaminili sa Bravom, i još više šta san ja brava kupija, nakon šta san ima prilike vozit Stila...
Nije najljepši na svijetu, ali koliko prostora ima unutra, a da nije prevelik izvana, je nevjerojatno... A preglednost, velike staklene površine, tanki nosači koji ne smetaju pregledu, ma milina...
I onda Bravo, kao velik izvana, ali iznutra mali, vanjske krivine koje uzimaju prostor unutra, unutrašnje krivine kao prednji greben gdje se nalazi pretinac za rukavice koji također oduzima prostor za noge suvozaču, užasno debeli nosači, stakla koja su natrag relativno mala, pogotovo ona puškarnica od stražnje šajbe...
Ali, WAF je prokletstvo, žena rekla za Stilo '...fuj, šta je ovo, ja to neću vozit...', a za Bravo '...joooooj, šta je cakani...' tako da, obzirom da ga ona praktički stalno vozi (ja samo servisiram, tankiram, registriram... :grin: ) uzeli Bravo... OK, bio je koju godinicu noviji, ali ipak...
Zato, daj šansu tom Stilu, možda nije lijep, ali kad bi mene pitali, idealna 2 auta za prosječnu HR obitelj bi bila zadnji Fiat Uno za po gradu, i Fiat Stilo dizel, što noviji bez DPF-a...
Znam, znam, ovo je Citroen forum, i kad bi stvarno mogao birat po srcu a ne po novčaniku, bili bi Pluriel i C5, ili u vintage kombinaciji restaurirani Spaćek i CX, ali što se može, život je okrutan...
:whistling: