Baš to!Ak se dobro sećam,Floyd je berlingaća kupil kad i ja piksu..kaj znači da mu gume nisu stare ni 2 g..
E sad,jesu te njegve mišeljinke tak loše da su se već pojele-neznam :hmmm::hmmm:...moje "enerđi sejver" su kak nove..dapače,izgledaju još novije neg prije
Najboljše da metne slike da vidimo kak to zgledi..:whistling:
Chuj, pritisak se provjerava, 1x mjesecno.Kolko si puta provjerio pritisak u gumama od kada imaš auto? Da i koji su kriteriji da su gume već loše,u kakvom su stanju,loše je jako širok pojam.
To upućuje na to kakav špur ti auto ima, je u banani ili ne. Si to kontroliral?Jel je potrošena po cijelom gazećem sloju,ili po krajevima,ili po sredini?
na što da obratim pažnju
ROFLROFLNa travu i tratinčice na slici naziva "guma2.jpg" ....
uf..tek sad vidim ovo :angel:..bum se naluknul pa ti javimMirda, tvoje su gume "Made in ..."
Deda, pa kaj ste tak nabrušeni? Njegov vulkanizer mu je štel zeti pare i veli da su gume "aus" - a ne mi... Èovek je poslal slike i na njima se vidi da su gume za voziti dalje.I kaj sad ne valja stim gumama
baše te, "nenerđi sejver by Serđio Placoni" ilitiga neki talijanski fejk!neg Floyd,daj reci koje su to gume gore ?? Mišelinke "enerđi sejver" il kakšne druge
danke! gledat ću na to!mrfloyd,
imaš na gumi u onim utorima što idu po cijelom opsegu gume malena ispupčenja, i kada ti razina mesa gume dođe u njihovu ravninu znači da su ti gume pri kraju.
danke!