Pitanje, kad čistiš ovom navedenom kombinacijom, jel se vidi da nešto stvarno očistiš, mislim jel se vidi na maramicama da se skida neka prljavština, i jel se vidi neka promjena na sjedištima?
naravno, sad zadnja dva puta maramice i nisu toliko prljave koliko su bile prvi put kad sam ga tek uzeo, a i tada sam kožu čistio par dana nakon što je auto došlo s dubinskog. I baš sam bio sačuvao prljavu maramicu da vlasniku kuće pokažem kako je loš posao napravio ovaj što čisti vozila. I to nije u pitanju crna boja pa da se misliš jel to površinski sloj kože ili prljavština, nego baš onaružna smećkasto siva kombinacija.
A što se tiče promjene na sjedištima, pošto je koža u stvarno dobrom stanju i redovno je održavam, neka prevelika vizualna promjena i nije vidljiva, jer ne volim nanijeti predebeli sloj pa da mi se iza toga sve sjaji ali samim time i lijepi te bude sklisko. Za potrebe slikanja i reklame vjerojatno bi mogao napraviti ogroman wow efekt, ali mi to nema svrhe.
Da li nakon tretmana sa daichmaan-ovim sredstvom skripi koza? Nakon Armorall-a dosta skripi, mada koza postaje sjajnija i meksa.
Ne, samo je bitno dobro dobro utrljati. Nakon par sati provjerim i ponovno prijeđem one dijelove gdje se koža nije osušila, jer u protivnom je jako masna i klizava na tim mjestima.