Kupovina C6

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ne volim tako škrte i šture oglase.
S druge strane, nick mu je Xantia, pa moguće da je fan i da je održavao auto kako spada.
Neznam koliko je na njuški, ali ističe za dva dana, zapiši si podatke...

Takav auto je hobi... ako ti je gušt i možeš si priuštiti, zašto ne.

ExOduS442xb

Racing
Ivan je u pravu, nebi škodilo više informacija + više slika. Kažu da postoje 2 verzije C6 (službeno ne), i mislim da ovaj spada u zadnju, najbolju. Problem sa C6 je što pojedinih dijelova više nema, tako da je moguće da ćeš određene dijelove morati dodatno tražiti i moguce više platiti. Što se tiče mehanike, ako je auto pravilno održavan, nebi trebalo biti problema. Rijedak je auto, i to mu je prednost ali i mana, malo tko traži C6, moraš specifično baš njega tražiti. Mislim da je motor (naravno ako je pravilno održavan) odličan (kuc, kuc) i C6 nebi trebao imati ništa ispod V6. Motor je nastao na bazi 2.7 i moje osobno mišljenje (na bazi brojnih youtube kanala s kojima ćeš se sigurno upoznati ako ga uzmeš) je da veliki dio problema uzrokovan isključivo lošim održavanjem. Ima nekoliko stvari koje smo mjenjali na 2.7 i koje ja planiram mjenjati i u startu ti mogu reći koji su potencijalni problemi i slabosti. Planiramo sami raditi veliki servis nagodinu 4-5mj, dio alata smo već nabavili kao i lančanu dizalicu jer jedan od nosača mora van. Da ne duljim, mislim da se radi o dobrom motoru i da mu ta kilometraža ne predstavlja nikakav problem ako je redovito servisiran, nije auto za divljanje. Nadam se da ćeš ga pogledati, fali nam dobar C6 na forumu!

Na vrh