kako otvoriti vratanca ulivnog grla ?

sir.Oliver

Active member
pozz

izgleda da se otkačila sajla kojom se otvaraju vratanca otvora za tankovanje . ( pošto service box funkcioniše samo kao plaćena opcija ) , zanimalo bi me , ima li neko ideju kako ih otvoriti ? može li se do njih prići iz gepeka , ili treba vaditi onu plastiku iz blatobrana ? ( ako bi se našla i fotkica , bilo bi idealno )

hvala svima unapred
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Bome, izgleda da su stvarno komplet service blokirali.
Ja bi probao prvo kroz gepek, obično tu bude neka poluga, sajla ili slično za otvaranje u hitnim slučajevima. No točno neznam.
Probaj nazvat ovlašteni ako rade sutra, reci da je hitno :)
 

charllie

Active member
Neznam probaj iz haube(gepeka),na starijim citracima je bila mogucnost otvaranja iznutra,skinula se oplata iznutra i imo si pristup polugici.
 

sir.Oliver

Active member
Cutac , to je upravo ono što mi je potrebno . HVALA . mora se demontirati i onaj plastični uložak blatobrana , a to mi baš i nije po volji . mislio sam da je dovoljno samo u gepeku demontirati onaj tapacirung . ( proverio sam dole na onoj polugici je sve OK ) ostaje jedino ovde gore , ili otkinut završetak sajle ....
 

scaramush

New member
ako na završetku sajlice ima plastični završetak oblika malog utega koji je iskočio iz nosača u obliku C slova moj savjet je da taj dio kada ubaciš u ležište zategneš sa plastičnom vezicom.
sličan problem mi se dogodio na ručki za otvaranje vozačkih vrata izvana.
čini se da plastični držač u koji se utisne nije dovoljno "plastičan" već previše elastičan pa se raširi i ona nosač iskoči iz utora u koji je utisnut.
 

sir.Oliver

Active member
odradjeno je , nemaš brigaš . hvala na savetu .
nije . ovdje je na kraju sajle sam jezičak . a bila je loše montirana ( nedovoljno zakrenuta , te je ispalo sve komplet iz ležišta )
nije . ovdje je na kraju sajle sam jezičak . a bila je loše montirana ( nedovoljno zakrenuta , te je ispalo sve komplet iz ležišta )
 

Attachments

Posljednje uređivanje:
Na vrh