• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


  - Oglas se otvara kao zasebna tema.

  - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
  Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

  - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

  - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

  - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

  - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

  - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

  - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

  - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

K: Kupujem plastiku za ključ

skorpyon

New member
dakle kupujem plastiku za ključ sa daljinskim upravljačem za citroena...
daljinski mi je ispravan,trebam samo vanjsku plastiku na kojoj je gumbić (koji mi je otpao) za daljinsko otključavanje i zaključavanje...
može i na mob jer sam rijetko ovdje...
098-647-592
 

sLi

Dr. Xsara
da je bar sa 2 dugmica...njih ima novih za narucit...a ove sa jednim dugmicem sam ja frendu polovne narucivao iz engleske...al kratkotrajno rjesenje
 

Volanðija

New member
ima ti lik u cityone u zg doli u prizemlju
NITI SLUÈAJNO KOD NJEGA NOSIT KLJUÆ U CITY CENTAR
(bio mi je kod njega kljuć7-8dana i nije ništa napravio,rekao mi je da je sve otišlo i da če me to koštat 1100kn,uzeo sam kljuć i otišao kod drugog na remizu,on mi je rekao u najgorem slućaju da mora raditi novi komplet kljuć koštat će 450kn i da bi trebao ostaviti auto jedno popodne kod njega,otišao sam u dubravu i moja agonija oko kljuća je nestala u roku od 9min i koštalo je 125kn
 

Krky

Lakerski profesionalac
nema nigde ni na ebayu sa 1 gumbićem, pa koji je to auto?
ovaj ti nebi pasal? taj bi trebal biti za Berlingo

 

igor

New member
Kam si to išel u Dubravu,ja bi trebal za svojeg Berlinga?
Dubrava gornja kod stare oporovečke onaj veliki konzum tam je i kružni tok, u konzumu dečki delaju sve vrste ključeva, popravak, kodiranje ,reprogramiranje itd
 

Volanðija

New member
Kam si to išel u Dubravu,ja bi trebal za svojeg Berlinga?
zgubil sam vizitku pa ne znam kak se zovu

uglavnom,voziš Šimunskom pokraj akademije samo ravno držiš se desne strane, (videl sam neki SPA z leve strane) posle tog z desne imaju dućančić/radionu, nemreš fulat...preporučam ti ih
 
Na vrh