• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


  - Oglas se otvara kao zasebna tema.

  - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
  Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

  - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

  - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

  - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

  - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

  - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

  - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

  - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

Kupujem Elektromotor za bravu prtljažnika

Ivo

New member
Elektromotor za bravu gepeka

Brava radi tako da se ova ručica pomjera naprijed ili natrag ovisno otome zaključava li se ili otkjučava, zaštićena je gumenom manšetom,i spojena je napolugu koja vodi do brave.
 

Dujo

New member
Re: stražnji el. motor za bravu gepeka

Ne znam da li trazis,prodajes ili sto sa motoricem?? Naslov mi/nam ne govori nista..

Ako ti treba/kupujes ima ovih motorica kupiti pojedinacno u svakim autodjelovima,kozmetickim trgovinama za auta (molydon) ne znam dali ima u ZD.oni su bili najpovoljniji i mislim oko 30-40kn./komad da je novi,svaki ti pase,ima na sebi 2 rupice za vide/vijeke (mozda ne budu na istim mjestima) zato uzmi tankog lima ili tvrdje plastike na njemu/oj izbusi 2 rupice koje ti pasu razmakom na karoseriji da motoric moze zakljucat/otkljucat bravicu i 2 rupe razmaka novog motorica,znaci bit ce ti potrebana mozda 2 nova vijka/vide i plocica tvrde plastike ili lima (ako ne pronadjes sa istim razmakom motoric)..
 

Ivo

New member
Re: stražnji el. motor za bravu gepeka

Ne treba mi komadić ubacivat pošto je smještena između dva lima.A u Zadru nisam našao ni u auto djelovima i po ovim tehničkim trgovinama el uređajima. Slike sam postavio da vidi čovjek koi mi šalje regulator .Raspon vida je 57 mm.
 

Krky

Lakerski profesionalac
Re: stražnji el. motor za bravu gepeka

Mislim da je netko od nas imal motorić i x toga i rekel da čisti garažu kome trebe za siču, mislim Ciki ili:confused:
 

Dalibor

Dado Tornado
Re: stražnji el. motor za bravu gepeka

Tec ima dolje oglas di je nabrojio milijon dijelova, jer nema kud sa njima ili tak nešto
 
Na vrh