Električni podizači

ExOduS442xb

Racing
Počeli su me malo prekidači zafrkavati, vidim malo rade malo ne, siguran sam da nije motor u pitanju pa bih ih htio zamjeniti. Koliko mi čini po izgledu moglo bi pasati sa CX-a, mozda cak AX-Saxo-106, P405 - Xsara. Vi sa Saxima jel ima netko izvađen jedan prekidač da ga malo poslika, takodjer na stranici za Citroene http://citroen.tramontana.co.hu/electrics/retrofitting-one-touch-electric-window piše da postoji čak automatika koja sama odradi spuštanje i zatvaranje.

''Ti and some TZ trim level diesels have a four-function window regulator switch on the driver's door: regular up and down while you push the button, plus an automatic up and down to the appropriate end position with a single push of the button''.

Jel moguće adaptirati prekidače sa gore navedenih auta, pašu li i jel moguća ta automatika. Nisam znao da je postojala automatika otvaranja i zatvaranja za BX.
Osim ako sam ja nešto krivo prokuzio
 

fullcool

New member
Kod mene je vozački prozor bio sa automatikom, prekidač je bio sa duplim tipkama, mislim da imam cijela vrata za prodati sa svim tim unutra.
 
Na vrh