C4 1.6 VTi - mali_BB

Cutac

Prèkaroš
Nema do xenona. 35W žarulja u zakretnom bixenon projektoru i nikakav LED tu nema šta tražiti. A vozio sam par tih "matrix" LED farova i par onih vulgaris.
Plus što nisu nešto pretjerano efikasniji od xenona, a još uz to se ne da zamijenit žarulja, nego cijeli far ide.
 

Cutac

Prèkaroš
Slažem se, monumentalna glupost.
To je jedan od velikih razloga zašto mi se sviđa da ostavim c4. Jer me žarulja dnevnog svjetla košta 5 kuna i 2 minute posla. I tako za cijeli auto.

Baš gledam one Hyundaije nove sa onom nakaradom naprijed. Zašto bi netko imao 10 odvojenih rasvjetnih tijela naprijed. Najiskrenije, kad vidim to u prometu, ne pomislim "fora", nego "e to će biti skupo jedan dan".
1644854039940.png
 

Phantom

Drajver
Po kisi ili snijegu kad upalis ne vidis nista,kao da ti neko baci bijelo platno na sajbu.Na C4 sam u maglenke stavio zute sijalice predobro izgleda,nisam jos vozio po magli da mogu reci da li se bolje vidi
ljudi ako slucajno imate mutne, zute farove ne pomaze onda nista, ja sam imao jedan far malo napuknut pa zamijenio oba, auto kod novih farova svijetli ko svemirski brod pri obicnim h7 a da ne govorim za osram nb +200, ako nista poliranje farova zna napravit puno vise nego odabir nekih skupljih zarnica
 

Phantom

Drajver
farovi nisu novi ako je auto star 4 godine 😁..nema veze uglavnom svako zna zase sta mu je dobro ja sam probo svasta ostao pri osram jer puno frendova mi preporucilo i nisam se pokajao... 🙃
 

Mirage

Well-known member
Kad uzmemo forumski prosjek starosti vozila moj je ispod čekića. :)

Jednostavno ta plava boja mi je katastrofa sijalica ima jači intenzitet ali mi ne paše plavkasto svjetlo a ni cijena u odnosu na rok trajanja sijalice.
 

mali_BB

Active member
Evo mi je auto prvi put preživio led. Nisam ga imao pod šta staviti, a doslovno se u 5min sastavilo nebo i zemlja. Bio sam u slavoniji i prekrio ga sa 6 deka tako da nije bilo štete. Sva sreća. A baš sam ga bio uglancao, stavio 17ice i svaki put si mislim kako je auto nov novcat i kako bi bilo šteta da mi ga tako nešto sjebe. U ZG je 80% vremena u garaži ali jbg može te zadesiti gdje god. Pa ti sad imaj neki noviji i skuplji auto. Ono prije cca godinu dana u Požegi je bilo strašno. Tamo su svi auti koji su bili vani uništeni. Baš sam neki dan vidio na oglasniku neku super i jeftinu BMW 5icu a u oglasu piše "izbušen kao švicarski sir" . Uglavnom jedino kasko za nove aute. Pretpostavljam da se onda dobije novi auto jer je to po meni totalka. Htio sam promijeniti ulje u mjenjaču ovih dana ali je vrijeme bilo očaj.
 

Cutac

Prèkaroš
Dobiješ novi auto ako izganjaš to sa osiguranjem, a glavni uvjeti su da nije prešao više od 47 kilometara unutar 3 sata što je u tvom vlasništvu.
 

mali_BB

Active member
Da li je netko naručivao s AutoDoc stranice/aplikacije? TRW pločice za naprijed dođu 35e što mi se čini kao dobra cijena. Ima li netko iskustva?
 
Na vrh