Opel Insignia iskustva

Franz

Well-known member
Cutac Cutac jesam ja dobro zapamtil da ti brat ili netko u obitelji vozi Insigniju? Ima li šta protiv auta ili auto protiv njega? :)

Gledam ovo. SUPER CIJENA 7.499 Eura.Opel Insignia 2,0 CDTI /160 ks/Full oprema, 2013 god.

Jedino ne znam je li to normalni automatik ili je kao onaj Getangov (dual clutch) što je Ford u Mondea stavljao i još stavlja pod brendom Power Shift. To znam da je dokazani shit. Kolega je 5k€ ostavio u fordovom servisu na njemu. :)

I vi ostali, ako ste imali iskustva ili znate tuđa, slobodno napišite.
https://www.njuskalo.hr/auti/opel-insignia-2.0-cdti-oglas-32965468
 
Posljednje uređivanje:

sir.Oliver

Well-known member
mislim da je taj motor imao problema sa gumenom brtvom uljne pumpe . vremenom je postajala tvrda i nije dihtovala , pa je pumpa umjesto ulja vukla vazduh . posledice znate . ( zaribavanje motora ) . sve to zbog loše kvalitete običnog O ringa ... ili loše konstrukcije motora ...
kasnije je problem rešen .... tako da novije verzije nemaju više problema sa motorom
 

Milosh

Test
Moj brat koji živi u Hr ima Insigniu, 2.0 DCTI, karavan, godište 2013, uzeo je novu. Danas ima između 150 i 200 k km i nije imao nikakvih problema (manuelni mjenjač).

Drug ima Insigniu, mislim da je 2012. godište, uzeo je kod Kramara, opreme puna ko brod, km ima ko zna koliko, isto nije imao problema. Brat mi nije pominjao cvrčke a ovaj drug ih vjerovatno ne primjećuje ako postoje.
 

Cutac

Prèkaroš
Da, brat ima tu od 160 konja, 2012 ili 2013 godina. Uzeo sa 109 tisuca, radio tu brtvu pumpe ulja, ne znam sto jos.
Sad mu je na 150k prolupao zamasnjak, hrdja nice posvuda(komplet pragovi su zuti odozdo, s gornje strane jednog se napuhalo, po podu ima trusnog, dosta losa po tom pitanju.
Glasna, grub motor, nema puno snage jer auto ima 1800 kila, jako neudobna sjedala, tesko se zatvore vrata, plastika skripi, moras skinuti kotac za promijeniti filter ulja, jedino su farovi dobri. Nisu bas jaki, ali pokrivaju jako puno prostora.
Po meni je zadnje govno od auta, a sad... Ja bih radije uzeo neki mint C5 I redizajn za manje para.
Meni je Insignija ruzna i neudobna, plus ima losu limariju, ja osobno ne bih uzeo nikako.
 
Na vrh