Brruno
Rezultat reakcije
238

Zid profila Posljednja aktivnost Postovi Više o

 • Pozdrav
  Vidim da si upucen u problematiku sa ovim nasim krstaricama :) obzirom da imas lexiu mozda mi mozes pomoci. Nesto mi se u zadnje vrijeme cudno ponasa a majstori nece tim da se bave dok ne crkne. U prvoj i drugoj je postao trom na dalje lijepo vuce. Mozes li mi osaviti ovde broj telefona da ti na viber pustim par parametara da uporedis sa svojim autom kada budes u prilici. Hvala
  Aleksic
  Aleksic
  pozdrav, sto je najgore nisu mi nista ni rijesili u ta tri mjeseca tako da "čekam da crkne" Imam neku obd2 bluettoth diagnostiku koristim program Car scanner full verziju. Neke mi se stvari kose sa logikom, Calculated engine load je 100% na leru, zar ne bi trebalo biti manje pa da raste da dodavanjem gasa. Ako nije problem poslao bih ti na viber par nekih slicica da mi uporedis sa svojim podacima sa leksije.
  Mrki5
  Mrki5
  Treba da bude 20%-40 %u leru. Sa dodavanjem gasa ide do 100% a kada otpustiš gas mora da pane na 0 pa na 20- 40%. Kakvi su parametri od turbine ?
  Brruno
  Brruno
  Možda ne očitava parametre kako treba. Niti klon originala ne očitava sve na C5 X7 ako nije dobar, tj full chip i dobra verzija. Imas li automatic ili rucni?
 • Učitavam…
 • Učitavam…
 • Učitavam…
Na vrh