C c3-op New member 13. Listopad 2012. #1 kod pokretanja auta na displayu se pojavljuje "PLIP battery spent", a na instrumentalnoj ploči se pali indikacija SERV (ugasi se nakon 10-tak sekundi). U knjižici vozila ne piše ništa o PLIP battery. Zna li netko o čemu se radi i kako zamjeniti?
kod pokretanja auta na displayu se pojavljuje "PLIP battery spent", a na instrumentalnoj ploči se pali indikacija SERV (ugasi se nakon 10-tak sekundi). U knjižici vozila ne piše ništa o PLIP battery. Zna li netko o čemu se radi i kako zamjeniti?
C c3-op New member 14. Listopad 2012. #5 Hrvoje Marin je rekao: kupio sam za 5 kuna 12 komada , imam još 11 CR1620. Više... hvala, kako se ključ otvara? na silu ili na inteligenciju? :wtf:
Hrvoje Marin je rekao: kupio sam za 5 kuna 12 komada , imam još 11 CR1620. Više... hvala, kako se ključ otvara? na silu ili na inteligenciju? :wtf:
C c3-op New member 14. Listopad 2012. #7 Hrvoje Marin je rekao: kovanicom koja stane u žlijeb kućišta Više... rješeno, HVALA! :grin:
kosi Member 14. studenog 2012. #10 igor je rekao: Tko prodaje i gdje tako jeftine baterije :shock: Više... Ebay, DealExtreme, Focalprice.... Ukratko Kinezi
igor je rekao: Tko prodaje i gdje tako jeftine baterije :shock: Više... Ebay, DealExtreme, Focalprice.... Ukratko Kinezi