zdeslav1967 šofer Donator foruma 16. srpnja 2012. #1 Zadnjih par meseci nailazim na ovakve i slične prizore tu na lokalnim cestama pri našoj županiji. Svaki put ih imam poriv zgaziti, ali si opet mislim kaj ak je neko del ciglu il kamen nutra? :thinking: :surprised:
Zadnjih par meseci nailazim na ovakve i slične prizore tu na lokalnim cestama pri našoj županiji. Svaki put ih imam poriv zgaziti, ali si opet mislim kaj ak je neko del ciglu il kamen nutra? :thinking: :surprised:
skafetin New member 16. srpnja 2012. #5 Nisam siguran al u pozadini se vide tragovi c4picassa srebrne boje:grin: Sigurno mogći postavljač kutija:vidiga: mirda69 je rekao: Ma samo ti nju slobodno opizdi.. Više... Dobar savjet svim onima koji nalete na kutije na cestialacgore:
Nisam siguran al u pozadini se vide tragovi c4picassa srebrne boje:grin: Sigurno mogći postavljač kutija:vidiga: mirda69 je rekao: Ma samo ti nju slobodno opizdi.. Više... Dobar savjet svim onima koji nalete na kutije na cestialacgore:
ghorvat Well-known member Donator foruma 18. srpnja 2012. #6 zdeslav1967 je rekao: Svaki put ih imam poriv zgaziti, ali si opet mislim kaj ak je neko del ciglu il kamen nutra? Više... 1. zaustavi se 2. vrati se pješke 3. pogledaj je li prazna 4. polukružno i gas!
zdeslav1967 je rekao: Svaki put ih imam poriv zgaziti, ali si opet mislim kaj ak je neko del ciglu il kamen nutra? Više... 1. zaustavi se 2. vrati se pješke 3. pogledaj je li prazna 4. polukružno i gas!
zdeslav1967 šofer Donator foruma 24. srpnja 2012. #7 ghorvat je rekao: 1. zaustavi se 2. vrati se pješke 3. pogledaj je li prazna 4. polukružno i gas! Više... :aplauz: Budem probal tak' :angel:
ghorvat je rekao: 1. zaustavi se 2. vrati se pješke 3. pogledaj je li prazna 4. polukružno i gas! Više... :aplauz: Budem probal tak' :angel: